Thursday, June 12, 2014

Aku Seorang Bekas Pelajar

Salam w.b.t.

Alhamdulillah PTM dah nak habih pun. Esok last day kat Adamson Hotel nie. Minggu depan dah start kerja InsyaAllah..

Macam-macam ilmu yang dikongsi sepanjang berkursus di sini. Semuanya berkaitan dengan tugas seorang penjawat awam yang wajib kami semua ambil tahu. Kami sekarang telah pun dilantik untuk berkhidmat di tempat masing-masing. Gaji pun katanya dah jalan, so memang tak boleh skip la kursus induksi nie.

Alhamdulillah, dapat jugak hospital yang dipohon. Lepas nie kena la prepare mental betul-betul, be positive and enjoy the work. =)

Untuk pengetahuan semua, Adamson Hotel terletak berdekatan dengan Stesen Monorel Chow Kit. Jalan kaki pun bole kalau nak ke sana. Hotel nie pun berhampiran dengan Hospital Kuala Lumpur. So nak ke Kamal Book Store pun dekat la jugak kan..

Itu la serba sikit update kali nie. Need to sleep now after our sketsa performance..hehe..

Doakan saya dan kawan-kawan yang bakal bekerja nanti ya. Banyak benda nak kena setel balik rumah nanti..

Wassalam....

No comments:

Post a Comment

Jururawat, oncall & postcall

Salam w.b.t. Selamat Hari Jururawat saya ucapkan buat semua akak-akak yang telah banyak berkorban masa dan tenaga menolong doktor da...