Sunday, March 15, 2009

Last histo class..??

Ghasa sat la plak masa nie b'lalu..( tukaq loghat utagha plak no..) rsa cam kemarin ja br msk daftar kt cni..tak leh ghalit lg dh la nie..huhu..mana taknya, sok la klas t'akhir n2k sbjk histo kt u aku nie..maknanya, pasni dh xdak dh klas formal n2k histo..mgkn ada revision ja kot..
Lusa plak, klas t'akhir n2k anat, tajuk head, neck n face..pas2 rabu trus ada test anat..nanti smbg tajuk brain plak..huih..laju btoi la lectr kt cni ajaq..nk perabih pny pasai, student2 gak jadi mangsa..xpa, sabaq2..setiap kesusahan itu ada kemudahan..ye x..? Kalo slalu baca lm2 ingat la..
Blajaq dh byk..tapi, dh byk ka aku study..? Persoalan tue la yg slalu b'main2 di fikiranku..dlm 1 jam, brapa byk ms sgt fokus btoi2..x leh jadi nie..kna b'ubah la nie..( dh b'kali2 dh cakap ayat nie ) hEe.. Apa2 pun, semoga kita yg b'gelar pelajar nie x mudah putus asa dlm menuntut ilmu nie..kegagalanlah yg mengajar kita akan erti kehidupan..kalo x, kita nie asyik dok dalam zon 'selesa' sj..cewah, dh mcm kaunselor b'tauliah la plak..hehe..
Ok la..takat nie dulu coretan kali nie..senyum2 slalu.. =)

''BIAR SUSAH DAHULU, ASALKAN SENANG KEMUDIAN''

3 comments:

  1. histo x pa, tak kalut sangat... tengok slide dan tafsir ja. kalau dah besa dengan jenis cell, layer, bentuk senang la.
    ni dari view aku yang guna slide yang sama untuk exam dan belajaq. ampa camna?

    ReplyDelete
  2. sy follow..hehe..very nice blog!!

    ReplyDelete
  3. To lilacfia ~ kt cni pun lbh krg sama ja..tgk slide yg sama..juz igt feature dia leh la jwb..tp kna prkts lukih la..huhu

    to kynah ~ thanx ya..simple2 ja..br nk 'bertatih' kata org..hEe..

    ReplyDelete

Jururawat, oncall & postcall

Salam w.b.t. Selamat Hari Jururawat saya ucapkan buat semua akak-akak yang telah banyak berkorban masa dan tenaga menolong doktor da...